WAAROM KIEZEN VOOR VINVAN?

Ken je het gevoel dat je niet goed weet welke wijn of bubbel je moet kopen? Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Zoveel soorten van goedkoop naar duur. Maar welke is nou de beste? Zoek niet verder! Bij ons bent u bij het juiste adres. Wij verkopen wijnen die betaalbaar en van een hoog niveau zijn.

Maar liefst 40% van de wijnkopers heeft geen idee welke wijn ze kopen. Ze kijken voornamelijk naar het etiket. Maar een etiket zegt niet zoveel. Het oogstjaar, de soort druif, het wijngebied? Weet jij het? Het valt niet mee om de juiste wijn te kiezen, want veel mensen hebben ook nog een verschillende smaak. Je wilt een topwijn, waarvan anderen aan je vragen: wow, waar heb je die gekocht?

Herken je je hierin? Herken je ook dat moment in een goed restaurant waarbij je een wijn bestelt en geen idee hebt wat je nu eigenlijk besteld hebt? En dan komt er een heerlijke toegankelijke wijn op tafel die eigenlijk iedereen (als je van wijn houdt) lekker vindt. DAT zijn de wijnen waar wij voor jou naar op zoek zijn geweest. Wij hebben voor jou de lange zoektocht al gedaan: een zoektocht naar topwijnen voor jou!

Wij zagen jullie worstelen voor dat wijnrek met veel te veel keuzes. Thuiskomen met de verkeerde wijn is een grote teleurstelling en maakt een feestje er niet leuker op. Koop je wijn bij ons en je zult verrast zijn! Onze wijnen zijn betaalbaar én van een hoog horecaniveau.

Toegankelijke wijnen voor iedereen!

Dat is ons concept, dat is waar wij het anders doen dan anderen.

Na vele mooie proefavonden hebben wij een overzichtelijk aanbod topwijnen geselecteerd. Ons persoonlijke bezorggebied is Leeuwarden, Goutum en omstreken. Uiteraard kunnen wij ook daarbuiten leveren, maar dan via ons extern vervoersbedrijf.

Geeft u een feest? Neem dan bij ons onze topwijnen en/of champagne af. Om je feestje nog meer glans te geven verhuren wij onze VINVAN sta-tafels, koeling, verlichting, terrassetjes etc. Stuur ons een bericht en dan maken wij, geheel op maat, een offerte voor je. Wij zijn geen cateringbedrijf en serveren dus niet uit de fles. Als je bijzondere wensen hebt (b.v. bijzondere champagnesoorten) stuur ons dan een bericht, dan gaan wij kijken of wij je kunnen helpen om je feestje of bijzondere gelegenheid zoveel mogelijk glans te geven. Aan de wijn zelf zal het niet liggen!

Maak mooie herinneringen met onze topwijnen voor elke gelegenheid!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.